Speelplek op dakterras

Speelplek op dakterras

Speelplek op dakterras

In het begin van mijn stage bij Ninok in Amsterdam heeft het bedrijf mij meteen aan het werk gezet bij het helpen van het maken van deze speeltoestellen.

Deze speeltoestellen werden voor kinderen gemaakt die met hun moeders zijn gevlucht en op het moment in een blij-van-mijn-lijf huis zitten. Helaas is het dus zo dat die kinderen en moeders niet zomaar naar buiten kunnen gaan en daarom heeft het huis gezegd dat er wel een mogelijkheid moet zijn voor de kinderen om toch naar buiten te kunnen gaan, vandaar deze opdracht.

In het begin waren wij druk bezig met het maken van het speelhuis in de werkplaats, wanneer dat huis helemaal stond en wij precies wisten hoe het op het dakterras kwam te staan hebben wij alles weer uit elkaar gehaald om het naar het huis te brengen.

Naast het speelhuisje zijn we ook bezig geweest met het maken van een speelkeukentje en 2 zandbakken. Ook hebben we bankjes en plantenbakken gemaakt en daar neergezet voor een mooi visueel beeld en zodat de ouders kunnen zitten wanneer de kinderen lekker aan het spelen zijn.

In het begin van mijn stage bij Ninok in Amsterdam heeft het bedrijf mij meteen aan het werk gezet bij het helpen van het maken van deze speeltoestellen.

Deze speeltoestellen werden voor kinderen gemaakt die met hun moeders zijn gevlucht en op het moment in een blij-van-mijn-lijf huis zitten. Helaas is het dus zo dat die kinderen en moeders niet zomaar naar buiten kunnen gaan en daarom heeft het huis gezegd dat er wel een mogelijkheid moet zijn voor de kinderen om toch naar buiten te kunnen gaan, vandaar deze opdracht.

In het begin waren wij druk bezig met het maken van het speelhuis in de werkplaats, wanneer dat huis helemaal stond en wij precies wisten hoe het op het dakterras kwam te staan hebben wij alles weer uit elkaar gehaald om het naar het huis te brengen.

Naast het speelhuisje zijn we ook bezig geweest met het maken van een speelkeukentje en 2 zandbakken. Ook hebben we bankjes en plantenbakken gemaakt en daar neergezet voor een mooi visueel beeld en zodat de ouders kunnen zitten wanneer de kinderen lekker aan het spelen zijn.

In het begin van mijn stage bij Ninok in Amsterdam heeft het bedrijf mij meteen aan het werk gezet bij het helpen van het maken van deze speeltoestellen.

Deze speeltoestellen werden voor kinderen gemaakt die met hun moeders zijn gevlucht en op het moment in een blij-van-mijn-lijf huis zitten. Helaas is het dus zo dat die kinderen en moeders niet zomaar naar buiten kunnen gaan en daarom heeft het huis gezegd dat er wel een mogelijkheid moet zijn voor de kinderen om toch naar buiten te kunnen gaan, vandaar deze opdracht.

In het begin waren wij druk bezig met het maken van het speelhuis in de werkplaats, wanneer dat huis helemaal stond en wij precies wisten hoe het op het dakterras kwam te staan hebben wij alles weer uit elkaar gehaald om het naar het huis te brengen.

Naast het speelhuisje zijn we ook bezig geweest met het maken van een speelkeukentje en 2 zandbakken. Ook hebben we bankjes en plantenbakken gemaakt en daar neergezet voor een mooi visueel beeld en zodat de ouders kunnen zitten wanneer de kinderen lekker aan het spelen zijn.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!