Kaarsenhouder

Kaarsenhouder

Kaarsenhouder

In het 3e jaar van mijn opleiding ben ik bij Batavialand in Lelystad gaan leren hoe ik moet basis smeden. De stagiaires, waaronder ik, moesten uit een groot boek de vormen en technieken lezen en die na proberen te maken.

In het boek basis smeden stonden aan het eind een paar producten die wij moesten kunnen smeden om te laten zien dat wij de basis technieken konden verwerken in het maken van een product.

1 van deze producten was een kaarsenhouder. Deze kaarsenhouder was een staande kaarsenhouder met een decoratieve vorm en een kom aan de bovenkant om het kaarsvet op te vangen.Deze kom hangt doormiddel van een vierkante gat aan de verticale staaf zodat er nog een puntje uitsteekt die in de kaars wordt gestoken. De kom kun je dan ook gemakkelijk eraf halen om schoon te maken.

De verticale staaf in het midden is verbonden aan de poten doormiddel van een zelf gesneden schroefdraad en een eigen gesmeden moer met een vorm van een edelsteentje.

In het 3e jaar van mijn opleiding ben ik bij Batavialand in Lelystad gaan leren hoe ik moet basis smeden. De stagiaires, waaronder ik, moesten uit een groot boek de vormen en technieken lezen en die na proberen te maken.

In het boek basis smeden stonden aan het eind een paar producten die wij moesten kunnen smeden om te laten zien dat wij de basis technieken konden verwerken in het maken van een product.

1 van deze producten was een kaarsenhouder. Deze kaarsenhouder was een staande kaarsenhouder met een decoratieve vorm en een kom aan de bovenkant om het kaarsvet op te vangen.Deze kom hangt doormiddel van een vierkante gat aan de verticale staaf zodat er nog een puntje uitsteekt die in de kaars wordt gestoken. De kom kun je dan ook gemakkelijk eraf halen om schoon te maken.

De verticale staaf in het midden is verbonden aan de poten doormiddel van een zelf gesneden schroefdraad en een eigen gesmeden moer met een vorm van een edelsteentje.

In het 3e jaar van mijn opleiding ben ik bij Batavialand in Lelystad gaan leren hoe ik moet basis smeden. De stagiaires, waaronder ik, moesten uit een groot boek de vormen en technieken lezen en die na proberen te maken.

In het boek basis smeden stonden aan het eind een paar producten die wij moesten kunnen smeden om te laten zien dat wij de basis technieken konden verwerken in het maken van een product.

1 van deze producten was een kaarsenhouder. Deze kaarsenhouder was een staande kaarsenhouder met een decoratieve vorm en een kom aan de bovenkant om het kaarsvet op te vangen.Deze kom hangt doormiddel van een vierkante gat aan de verticale staaf zodat er nog een puntje uitsteekt die in de kaars wordt gestoken. De kom kun je dan ook gemakkelijk eraf halen om schoon te maken.

De verticale staaf in het midden is verbonden aan de poten doormiddel van een zelf gesneden schroefdraad en een eigen gesmeden moer met een vorm van een edelsteentje.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!