Cortina fietsen foto booths

Cortina fietsen foto booths

Cortina fietsen foto booths

Tijdens mijn stageperiode in het examenjaar heb ik ervoor gekozen om mijn laatste stage te doen bij een festivallenaankleder: Ro-Enzo in Kampen.

Een van de eerste opdrachten die wij kregen is het opzetten van een foto booth voor het fietsen merk Cortina fietsen.
De opdracht was officieel voor een kennis van mijn stagebegeleider, maar die heeft het op het laatste moment afgezegd waardoor wij heel snel en vroeg alle panelen op moesten zetten.

Wij hebben de panelen opgehaald bij een opslag en hebben die bij Cortina neergezet. 3 van de 4 foto booths hebben wij buiten op bepaalde locatie gezet en de laatste foto booth hebben we binnen gelegd want die werd niet gebruikt.

De foto booths die wij wel hebben gebruikt bestonden ieder uit 6 panelen die in elkaar geschoven moest worden. Daarna werden ze aangekleed en klaar gemaakt voor de foto’s. Nadat de foto’s waren gemaakt hebben wij meteen de panelen op een plek naast het gebouw gelegd zodat ze makkelijk opgehaald kunnen worden door iemand die ze wilde overkopen.

Tijdens mijn stageperiode in het examenjaar heb ik ervoor gekozen om mijn laatste stage te doen bij een festivallenaankleder: Ro-Enzo in Kampen.

Een van de eerste opdrachten die wij kregen is het opzetten van een foto booth voor het fietsen merk Cortina fietsen.
De opdracht was officieel voor een kennis van mijn stagebegeleider, maar die heeft het op het laatste moment afgezegd waardoor wij heel snel en vroeg alle panelen op moesten zetten.

Wij hebben de panelen opgehaald bij een opslag en hebben die bij Cortina neergezet. 3 van de 4 foto booths hebben wij buiten op bepaalde locatie gezet en de laatste foto booth hebben we binnen gelegd want die werd niet gebruikt.

De foto booths die wij wel hebben gebruikt bestonden ieder uit 6 panelen die in elkaar geschoven moest worden. Daarna werden ze aangekleed en klaar gemaakt voor de foto’s. Nadat de foto’s waren gemaakt hebben wij meteen de panelen op een plek naast het gebouw gelegd zodat ze makkelijk opgehaald kunnen worden door iemand die ze wilde overkopen.

Tijdens mijn stageperiode in het examenjaar heb ik ervoor gekozen om mijn laatste stage te doen bij een festivallenaankleder: Ro-Enzo in Kampen.

Een van de eerste opdrachten die wij kregen is het opzetten van een foto booth voor het fietsen merk Cortina fietsen. De opdracht was officieel voor een kennis van mijn stagebegeleider, maar die heeft het op het laatste moment afgezegd waardoor wij heel snel en vroeg alle panelen op moesten zetten.

Wij hebben de panelen opgehaald bij een opslag en hebben die bij Cortina neergezet. 3 van de 4 foto booths hebben wij buiten op bepaalde locatie gezet en de laatste foto booth hebben we binnen gelegd want die werd niet gebruikt.

De foto booths die wij wel hebben gebruikt bestonden ieder uit 6 panelen die in elkaar geschoven moest worden. Daarna werden ze aangekleed en klaar gemaakt voor de foto’s. Nadat de foto’s waren gemaakt hebben wij meteen de panelen op een plek naast het gebouw gelegd zodat ze makkelijk opgehaald kunnen worden door iemand die ze wilde overkopen.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!