Expositie Amsterdam

Expositie Amsterdam

Expositie Amsterdam

Ro-Enzo heeft mij de opdracht gegeven om 4 zuilen te maken voor een klant in Amsterdam. Die zuilen werden gebruikt om het verleden, het heden en de toekomst te laten zien in het gebied waar zij die expositie hielden.

De houten zuilen zijn gemaakt van simpele vuren balken, deze balken zijn recht toe, recht aan, aan elkaar geschroefd. Naast de rechte balken hebben we voor meer vorm en decoratie tussen de rechte balken, schuine balken vastgeschroefd. Sommige zuilen waren volledig gevuld met schuine balken en andere zuilen hadden het voor een deel gevuld. Dit kwam omdat de foto’s die erop kwamen veel verschilde. In het begin werd er aangegeven dat er maar 2 verschillende soorten formaten waren en daar heb ik die zuilen erop aangepast.

Het moment dat wij aankwamen in Amsterdam had de klant nog meer andere formaten aan foto’s, dit zorgde ervoor dat wij ons goed moesten aanpassen met de zuilen die ik had gemaakt. Dit is ons zeker gelukt en hebben tot laat alle foto’s vast gemaakt doormiddel van afstandshoudertjes. Deze afstandhouders zorgen ervoor dat je heel precies moet werken, maar wanneer het eraan hangt komen de foto’s mooi naar buiten en ziet het er mooi en verzorgd uit.

Ro-Enzo heeft mij de opdracht gegeven om 4 zuilen te maken voor een klant in Amsterdam. Die zuilen werden gebruikt om het verleden, het heden en de toekomst te laten zien in het gebied waar zij die expositie hielden.

De houten zuilen zijn gemaakt van simpele vuren balken, deze balken zijn recht toe, recht aan, aan elkaar geschroefd. Naast de rechte balken hebben we voor meer vorm en decoratie tussen de rechte balken, schuine balken vastgeschroefd. Sommige zuilen waren volledig gevuld met schuine balken en andere zuilen hadden het voor een deel gevuld. Dit kwam omdat de foto’s die erop kwamen veel verschilde. In het begin werd er aangegeven dat er maar 2 verschillende soorten formaten waren en daar heb ik die zuilen erop aangepast.

Het moment dat wij aankwamen in Amsterdam had de klant nog meer andere formaten aan foto’s, dit zorgde ervoor dat wij ons goed moesten aanpassen met de zuilen die ik had gemaakt. Dit is ons zeker gelukt en hebben tot laat alle foto’s vast gemaakt doormiddel van afstandshoudertjes. Deze afstandhouders zorgen ervoor dat je heel precies moet werken, maar wanneer het eraan hangt komen de foto’s mooi naar buiten en ziet het er mooi en verzorgd uit.

Ro-Enzo heeft mij de opdracht gegeven om 4 zuilen te maken voor een klant in Amsterdam. Die zuilen werden gebruikt om het verleden, het heden en de toekomst te laten zien in het gebied waar zij die expositie hielden.

De houten zuilen zijn gemaakt van simpele vuren balken, deze balken zijn recht toe, recht aan, aan elkaar geschroefd. Naast de rechte balken hebben we voor meer vorm en decoratie tussen de rechte balken, schuine balken vastgeschroefd. Sommige zuilen waren volledig gevuld met schuine balken en andere zuilen hadden het voor een deel gevuld. Dit kwam omdat de foto’s die erop kwamen veel verschilde. In het begin werd er aangegeven dat er maar 2 verschillende soorten formaten waren en daar heb ik die zuilen erop aangepast.

Het moment dat wij aankwamen in Amsterdam had de klant nog meer andere formaten aan foto’s, dit zorgde ervoor dat wij ons goed moesten aanpassen met de zuilen die ik had gemaakt. Dit is ons zeker gelukt en hebben tot laat alle foto’s vast gemaakt doormiddel van afstandshoudertjes. Deze afstandhouders zorgen ervoor dat je heel precies moet werken, maar wanneer het eraan hangt komen de foto’s mooi naar buiten en ziet het er mooi en verzorgd uit.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!