Interieur studio ilfu

Interieur studio ilfu

Interieur studio ilfu

ILFU (Internationaal Literatuur Festival Utrecht) is een bekende klant van Ro-Enzo en heeft aan Ronald gevraagd om een paar nieuwe tafels te maken voor in de studio waar ILFU hun programma’s opnamen. Voor op de achtergrond wilde ILFU lichtboxen hebben met hun letters erin. 

De tafels zijn gemaakt van platen multiplex en spaanplaat voor de kasten die eronder staan. Diezelfde kasten zijn ook bedoeld om de boeken in neer te zetten tijdens zo’n opname. Omdat hun natuurlijk gaan over literatuur, zijn boeken een mooi deel van de tafel. De gehele tafel is roze geverfd omdat ILFU veel velle kleuren gebruikt in hun huisstijl en roze was nog niet gebruikt.

De lichtboxen zijn ook gemaakt van spaanplaat. Daar heb ik platen van uitgezaagd en aan elkaar verbonden met een sponning aan de voor- en achterkant zodat de 3 millimeter multiplex platen met een uitgelaserde letter erin past en een achterkant vastgeschroefd kan worden.

Aan de binnenkant van het uitgelaserde multiplex hebben we een stukje plexiglas geplaatst zodat het gemakkelijk vervoerd kan worden zonder dat het snel breekt en dat het licht erdoor heen gaat zonder dat je de binnenkant kunt zien.
De houten boxen hebben we uiteindelijk afgewerkt met beits, zodat het niet teveel opvalt op de achtergrond.

Daarna hebben wij in Utrecht alle meubels in de studio mogen neerzetten en hebben we een beetje mee kunnen kijken hoe zij hun programma’s opnamen.
In de volgende link is een moment foto op twitter hoe de vierkante roze tafel eruit zag met boeken en de mensen die er aan zitten;
https://twitter.com/ilfutrecht/status/1441757589386285058

 

 

ILFU (Internationaal Literatuur Festival Utrecht) is een bekende klant van Ro-Enzo en heeft aan Ronald gevraagd om een paar nieuwe tafels te maken voor in de studio waar ILFU hun programma’s opnamen. Voor op de achtergrond wilde ILFU lichtboxen hebben met hun letters erin. 

De tafels zijn gemaakt van platen multiplex en spaanplaat voor de kasten die eronder staan. Diezelfde kasten zijn ook bedoeld om de boeken in neer te zetten tijdens zo’n opname. Omdat hun natuurlijk gaan over literatuur, zijn boeken een mooi deel van de tafel. De gehele tafel is roze geverfd omdat ILFU veel velle kleuren gebruikt in hun huisstijl en roze was nog niet gebruikt.

De lichtboxen zijn ook gemaakt van spaanplaat. Daar heb ik platen van uitgezaagd en aan elkaar verbonden met een sponning aan de voor- en achterkant zodat de 3 millimeter multiplex platen met een uitgelaserde letter erin past en een achterkant vastgeschroefd kan worden.

Aan de binnenkant van het uitgelaserde multiplex hebben we een stukje plexiglas geplaatst zodat het gemakkelijk vervoerd kan worden zonder dat het snel breekt en dat het licht erdoor heen gaat zonder dat je de binnenkant kunt zien.
De houten boxen hebben we uiteindelijk afgewerkt met beits, zodat het niet teveel opvalt op de achtergrond.

Daarna hebben wij in Utrecht alle meubels in de studio mogen neerzetten en hebben we een beetje mee kunnen kijken hoe zij hun programma’s opnamen.
In de volgende link is een moment foto op twitter hoe de vierkante roze tafel eruit zag met boeken en de mensen die er aan zitten;
https://twitter.com/ilfutrecht/status/1441757589386285058

ILFU (Internationaal Literatuur Festival Utrecht) is een bekende klant van Ro-Enzo en heeft aan Ronald gevraagd om een paar nieuwe tafels te maken voor in de studio waar ILFU hun programma’s opnamen. Voor op de achtergrond wilde ILFU lichtboxen hebben met hun letters erin. 

De tafels zijn gemaakt van platen multiplex en spaanplaat voor de kasten die eronder staan. Diezelfde kasten zijn ook bedoeld om de boeken in neer te zetten tijdens zo’n opname. Omdat hun natuurlijk gaan over literatuur, zijn boeken een mooi deel van de tafel. De gehele tafel is roze geverfd omdat ILFU veel velle kleuren gebruikt in hun huisstijl en roze was nog niet gebruikt.

De lichtboxen zijn ook gemaakt van spaanplaat. Daar heb ik platen van uitgezaagd en aan elkaar verbonden met een sponning aan de voor- en achterkant zodat de 3 millimeter multiplex platen met een uitgelaserde letter erin past en een achterkant vastgeschroefd kan worden.

Aan de binnenkant van het uitgelaserde multiplex hebben we een stukje plexiglas geplaatst zodat het gemakkelijk vervoerd kan worden zonder dat het snel breekt en dat het licht erdoor heen gaat zonder dat je de binnenkant kunt zien.
De houten boxen hebben we uiteindelijk afgewerkt met beits, zodat het niet teveel opvalt op de achtergrond.

Daarna hebben wij in Utrecht alle meubels in de studio mogen neerzetten en hebben we een beetje mee kunnen kijken hoe zij hun programma’s opnamen.
In de volgende link is een moment foto op twitter hoe de vierkante roze tafel eruit zag met boeken en de mensen die er aan zitten;
https://twitter.com/ilfutrecht/status/1441757589386285058

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!