nacht van de poëzie

nacht van de poëzie

nacht van de poëzie

Voor het bedrijf ILFU heeft Ro-enzo mij gevraagd om te helpen met het maken van het decor. Het decor wat gemaakt moest worden bestond uit 2 katheders en een achtergrond decoratie.

De katheders moesten bestaan uit een felle katheder en een rustige katheder. De felle katheder was bedoeld voor de dichters die vooraan hun verhaal vertelde, deze katheder moest goed opvallen.

Eerst hebben wij oude katheders gestript en zijn we na gaan denken hoe we op de beste manier een opvallende katheder konden maken. Veel verschillende ideeën kwamen naar boven, maar we hebben er uiteindelijk voor gekozen om een zwarte voorgrond te maken met een blauw/paarse achtergrond met daarnaast een roze omlijning met het bedrijfsnaam ernaast. Deze katheder kwam vooraan op het podium te staan.

De tweede katheder moest minder opvallen maar wel in dezelfde stijl. Voor de tweede katheder hebben we ook een oude katheder erbij gepakt en helemaal kaal geschuurd. Daarna hebben wij de katheder zwart geverfd, dit zodat het meer op de achtergrond terecht kon, maar om er toch voor te zorgen dat het bij dezelfde stijl bleef hebben wij in het roze de letters ILFU erop geschroefd.

Naast de 2 katheders hebben wij ook oude decor stukken erbij gepakt en hebben wij die opnieuw geschilderd met een roest imitatie. Naast het schilderen hebben wij ook koperen klinknagels aan de randen vast getimmerd zodat het een oude en ruwe look kreeg. Dit decor kwam uiteindelijk in Utrecht te staan in het TivoliVredenburg.

Voor het bedrijf ILFU heeft Ro-enzo mij gevraagd om te helpen met het maken van het decor. Het decor wat gemaakt moest worden bestond uit 2 katheders en een achtergrond decoratie.

De katheders moesten bestaan uit een felle katheder en een rustige katheder. De felle katheder was bedoeld voor de dichters die vooraan hun verhaal vertelde, deze katheder moest goed opvallen.

Eerst hebben wij oude katheders gestript en zijn we na gaan denken hoe we op de beste manier een opvallende katheder konden maken. Veel verschillende ideeën kwamen naar boven, maar we hebben er uiteindelijk voor gekozen om een zwarte voorgrond te maken met een blauw/paarse achtergrond met daarnaast een roze omlijning met het bedrijfsnaam ernaast. Deze katheder kwam vooraan op het podium te staan.

De tweede katheder moest minder opvallen maar wel in dezelfde stijl. Voor de tweede katheder hebben we ook een oude katheder erbij gepakt en helemaal kaal geschuurd. Daarna hebben wij de katheder zwart geverfd, dit zodat het meer op de achtergrond terecht kon, maar om er toch voor te zorgen dat het bij dezelfde stijl bleef hebben wij in het roze de letters ILFU erop geschroefd.

Naast de 2 katheders hebben wij ook oude decor stukken erbij gepakt en hebben wij die opnieuw geschilderd met een roest imitatie. Naast het schilderen hebben wij ook koperen klinknagels aan de randen vast getimmerd zodat het een oude en ruwe look kreeg. Dit decor kwam uiteindelijk in Utrecht te staan in het TivoliVredenburg.

Voor het bedrijf ILFU heeft Ro-enzo mij gevraagd om te helpen met het maken van het decor. Het decor wat gemaakt moest worden bestond uit 2 katheders en een achtergrond decoratie.

De katheders moesten bestaan uit een felle katheder en een rustige katheder. De felle katheder was bedoeld voor de dichters die vooraan hun verhaal vertelde, deze katheder moest goed opvallen.

Eerst hebben wij oude katheders gestript en zijn we na gaan denken hoe we op de beste manier een opvallende katheder konden maken. Veel verschillende ideeën kwamen naar boven, maar we hebben er uiteindelijk voor gekozen om een zwarte voorgrond te maken met een blauw/paarse achtergrond met daarnaast een roze omlijning met het bedrijfsnaam ernaast. Deze katheder kwam vooraan op het podium te staan.

De tweede katheder moest minder opvallen maar wel in dezelfde stijl. Voor de tweede katheder hebben we ook een oude katheder erbij gepakt en helemaal kaal geschuurd. Daarna hebben wij de katheder zwart geverfd, dit zodat het meer op de achtergrond terecht kon, maar om er toch voor te zorgen dat het bij dezelfde stijl bleef hebben wij in het roze de letters ILFU erop geschroefd.

Naast de 2 katheders hebben wij ook oude decor stukken erbij gepakt en hebben wij die opnieuw geschilderd met een roest imitatie. Naast het schilderen hebben wij ook koperen klinknagels aan de randen vast getimmerd zodat het een oude en ruwe look kreeg. Dit decor kwam uiteindelijk in Utrecht te staan in het TivoliVredenburg..

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!