Interieur tattooshop

Interieur tattooshop

Interieur tattooshop

De tatoeëerder van de eigenaar van Ro-enzo was verhuisd en had een nieuw interieur nodig. Aan ons de taak om dat te regelen.

Mpatshi is de naam van de tattooshop, de shop is gevestigd in Gent, België. De tatoeëerder vroeg om een wandmeubel, een bureau en 2 kastjes om apparatuur in de kamer weg te werken.

Eerst waren Ro-enzo en ik bezig met het ontwerpen van de wandmeubel. Het was de bedoeling dat we op 2 muren een doorlopende boekenplank creëerde.
Omdat de stijl van de tatoeëerder heel grof met veel (blauwe) lijnen is, hebben wij daarachter verschillende planken op geïmproviseerde plekken opgehangen. Aan de boekenplank hebben wij direct een bureau er aan vastgemaakt zodat het lijkt alsof de boekenplank en het bureau 1 meubel is.

Naast de boekenplank en het bureau hebben wij ook met verschillende planken geïmproviseerd met het maken van 2 kastjes. Eerst was ik begonnen met het maken van een skelet van vurenhouten balkjes. Deze balken heb ik daarna vastgemaakt aan de muren, dit voorkomt dat het gaat schuiven.

Wanneer de balken vast zaten heb ik verschillende plankjes met verschillende kleuren afgekort en aan de balken vastgemaakt. Dit creëerde een omhulsel waardoor het in zijn geheeld het apparatuur verborg. Dit idee heb ik toegepast aan beide kastjes. Beide kastjes hebben deurtjes die verbonden zijn met simpele scharnieren, dit zorgt ervoor dat ze in ieder geval wel bij het apparatuur kunnen komen wanneer dat nodig is.

De tatoeëerder van de eigenaar van Ro-enzo was verhuisd en had een nieuw interieur nodig. Aan ons de taak om dat te regelen.

Mpatshi is de naam van de tattooshop, de shop is gevestigd in Gent, België.
De tatoeëerder vroeg om een wandmeubel, een bureau en 2 kastjes om apparatuur in de kamer weg te werken.

Eerst waren Ro-enzo en ik bezig met het ontwerpen van de wandmeubel. Het was de bedoeling dat we op 2 muren een doorlopende boekenplank creëerde. Omdat de stijl van de tatoeëerder heel grof met veel (blauwe) lijnen is, hebben wij daarachter verschillende planken op geïmproviseerde plekken opgehangen. Aan de boekenplank hebben wij direct een bureau er aan vastgemaakt zodat het lijkt alsof de boekenplank en het bureau 1 meubel is.

Naast de boekenplank en het bureau hebben wij ook met verschillende planken geïmproviseerd met het maken van 2 kastjes. Eerst was ik begonnen met het maken van een skelet van vurenhouten balkjes. Deze balken heb ik daarna vastgemaakt aan de muren, dit voorkomt dat het gaat schuiven.

Wanneer de balken vast zaten heb ik verschillende plankjes met verschillende kleuren afgekort en aan de balken vastgemaakt. Dit creëerde een omhulsel waardoor het in zijn geheeld het apparatuur verborg. Dit idee heb ik toegepast aan beide kastjes. Beide kastjes hebben deurtjes die verbonden zijn met simpele scharnieren, dit zorgt ervoor dat ze in ieder geval wel bij het apparatuur kunnen komen wanneer dat nodig is.

De tatoeëerder van de eigenaar van Ro-enzo was verhuisd en had een nieuw interieur nodig. Aan ons de taak om dat te regelen.

Mpatshi is de naam van de tattooshop, de shop is gevestigd in Gent, België. De tatoeëerder vroeg om een wandmeubel, een bureau en 2 kastjes om apparatuur in de kamer weg te werken.

Eerst waren Ro-enzo en ik bezig met het ontwerpen van de wandmeubel. Het was de bedoeling dat we op 2 muren een doorlopende boekenplank creëerde. Omdat de stijl van de tatoeëerder heel grof met veel (blauwe) lijnen is, hebben wij daarachter verschillende planken op geïmproviseerde plekken opgehangen. Aan de boekenplank hebben wij direct een bureau er aan vastgemaakt zodat het lijkt alsof de boekenplank en het bureau 1 meubel is.

Naast de boekenplank en het bureau hebben wij ook met verschillende planken geïmproviseerd met het maken van 2 kastjes. Eerst was ik begonnen met het maken van een skelet van vurenhouten balkjes. Deze balken heb ik daarna vastgemaakt aan de muren, dit voorkomt dat het gaat schuiven.

Wanneer de balken vast zaten heb ik verschillende plankjes met verschillende kleuren afgekort en aan de balken vastgemaakt. Dit creëerde een omhulsel waardoor het in zijn geheeld het apparatuur verborg. Dit idee heb ik toegepast aan beide kastjes. Beide kastjes hebben deurtjes die verbonden zijn met simpele scharnieren, dit zorgt ervoor dat ze in ieder geval wel bij het apparatuur kunnen komen wanneer dat nodig is.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!