Tonnen loungeset

Tonnen loungeset

Tonnen loungeset

In mijn examenjaar heb ik een examen tijdens mijn stage moeten afleggen.
Dit examen moest bestaan uit een opdracht die het examenbedrijf gaf vanuit zichzelf of van een van zijn klanten.

Ro-Enzo heeft mij de opdracht gegeven om een nieuw productlijn te creëren voor het bedrijf en omdat het bedrijf vooral werkt in de festivallen branche, was het mijn taak om een nieuwe lounge set te ontwerpen en maken.
Ro-Enzo heeft een groot assortiment aan materialen, ik mocht alle materialen gebruiken die ik wilde gebruiken in mijn examen en daarom ben ik als eerst begonnen met het opschrijven wat ik zou kunnen gebruiken aan materialen.

Met de materialen die ik zou kunnen gebruiken heb ik ontwerpen gemaakt en heb ik met de eigenaar van Ro-Enzo overlegd welke ontwerpen hij het beste vond passen bij het bedrijf en welk ontwerp hij het beste kon gebruiken verder in zijn bedrijf.
Na veel overleg zijn wij overeengekomen dat de ontwerpen met de olievaten het beste bij het bedrijf zouden passen omdat het bedrijf al een kleinere productlijn had met olievaten had. Met deze nieuwe productlijn kan het bedrijf zijn eigen tonnen collectie uitbreiden en hebben klanten meer keuze aan meubels die zijn op het festival en in de tuin willen hebben.

In de opdracht moest ook een lamp in voorkomen, dus ik heb in totaal 2 stoelen, een tafel en een grote lamp gemaakt.
Deze kunnen, naast de bankjes en de kleinere tafels, gebruikt kunnen worden voor het verhuur en de verkoop voor klanten. De grote lamp is ontworpen met het idee dat wanneer de dag om is en de muziek zo goed als afgelopen is, dat men dan op de lounge setjes kunnen zitten en dan toch nog licht hebben over hun heen zodat het niet te donker is. Normaal gesproken wanneer een dag voorbij is, is het te donker om elkaar nog te zien. Deze lamp zorgt voor genoeg licht en zo kunt u uw biertje niet missen op tafel in het donker.

In mijn examenjaar heb ik een examen tijdens mijn stage moeten afleggen.
Dit examen moest bestaan uit een opdracht die het examenbedrijf gaf vanuit zichzelf of van een van zijn klanten.

Ro-Enzo heeft mij de opdracht gegeven om een nieuw productlijn te creëren voor het bedrijf en omdat het bedrijf vooral werkt in de festivallen branche, was het mijn taak om een nieuwe lounge set te ontwerpen en maken.
Ro-Enzo heeft een groot assortiment aan materialen, ik mocht alle materialen gebruiken die ik wilde gebruiken in mijn examen en daarom ben ik als eerst begonnen met het opschrijven wat ik zou kunnen gebruiken aan materialen.

Met de materialen die ik zou kunnen gebruiken heb ik ontwerpen gemaakt en heb ik met de eigenaar van Ro-Enzo overlegd welke ontwerpen hij het beste vond passen bij het bedrijf en welk ontwerp hij het beste kon gebruiken verder in zijn bedrijf.
Na veel overleg zijn wij overeengekomen dat de ontwerpen met de olievaten het beste bij het bedrijf zouden passen omdat het bedrijf al een kleinere productlijn had met olievaten had. Met deze nieuwe productlijn kan het bedrijf zijn eigen tonnen collectie uitbreiden en hebben klanten meer keuze aan meubels die zijn op het festival en in de tuin willen hebben.

In de opdracht moest ook een lamp in voorkomen, dus ik heb in totaal 2 stoelen, een tafel en een grote lamp gemaakt.
Deze kunnen, naast de bankjes en de kleinere tafels, gebruikt kunnen worden voor het verhuur en de verkoop voor klanten. De grote lamp is ontworpen met het idee dat wanneer de dag om is en de muziek zo goed als afgelopen is, dat men dan op de lounge setjes kunnen zitten en dan toch nog licht hebben over hun heen zodat het niet te donker is. Normaal gesproken wanneer een dag voorbij is, is het te donker om elkaar nog te zien. Deze lamp zorgt voor genoeg licht en zo kunt u uw biertje niet missen op tafel in het donker.

In mijn examenjaar heb ik een examen tijdens mijn stage moeten afleggen.
Dit examen moest bestaan uit een opdracht die het examenbedrijf gaf vanuit zichzelf of van een van zijn klanten.

Ro-Enzo heeft mij de opdracht gegeven om een nieuw productlijn te creëren voor het bedrijf en omdat het bedrijf vooral werkt in de festivallen branche, was het mijn taak om een nieuwe lounge set te ontwerpen en maken.
Ro-Enzo heeft een groot assortiment aan materialen, ik mocht alle materialen gebruiken die ik wilde gebruiken in mijn examen en daarom ben ik als eerst begonnen met het opschrijven wat ik zou kunnen gebruiken aan materialen.

Met de materialen die ik zou kunnen gebruiken heb ik ontwerpen gemaakt en heb ik met de eigenaar van Ro-Enzo overlegd welke ontwerpen hij het beste vond passen bij het bedrijf en welk ontwerp hij het beste kon gebruiken verder in zijn bedrijf.
Na veel overleg zijn wij overeengekomen dat de ontwerpen met de olievaten het beste bij het bedrijf zouden passen omdat het bedrijf al een kleinere productlijn had met olievaten had. Met deze nieuwe productlijn kan het bedrijf zijn eigen tonnen collectie uitbreiden en hebben klanten meer keuze aan meubels die zijn op het festival en in de tuin willen hebben.

In de opdracht moest ook een lamp in voorkomen, dus ik heb in totaal 2 stoelen, een tafel en een grote lamp gemaakt.
Deze kunnen, naast de bankjes en de kleinere tafels, gebruikt kunnen worden voor het verhuur en de verkoop voor klanten. De grote lamp is ontworpen met het idee dat wanneer de dag om is en de muziek zo goed als afgelopen is, dat men dan op de lounge setjes kunnen zitten en dan toch nog licht hebben over hun heen zodat het niet te donker is. Normaal gesproken wanneer een dag voorbij is, is het te donker om elkaar nog te zien. Deze lamp zorgt voor genoeg licht en zo kunt u uw biertje niet missen op tafel in het donker.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!