Stadsstrand Zwolle

Stadsstrand Zwolle

Stadsstrand Zwolle

Na mijn stage bij Ro-enzo ben ik verder gegaan met het afmaken van het laatste half jaar van mijn studie. Toen kreeg ik een telefoontje van het bedrijf om te helpen met het ontwerpen van een stadsstrand in Zwolle. Dit stadsstrand is georganiseerd door Blue Bayou en zij hebben aan Ro-enzo gevraagd om te helpen met het ontwerpen, maken en opzetten van het stadsstrand.

Toen ik bij het bedrijf aankwam is mij de opdracht gegeven om de 2D ontwerpen, die een stagiair bij
Ro-enzo heeft gemaakt, om te zetten naar 3D ontwerpen. Deze ontwerpen heb ik gemaakt in Vectorworks. 
Eerst was ik begonnen met het namaken van de oppervlakte waar wij het stadsstrand zouden neerzetten, het was namelijk de bedoeling om zo goed mogelijk te laten zien hoe het stadsstrand eruit kwam te zien. 
Op deze oppervlakte heb ik de bar, dat gemaakt is van zeecontainers, neergezet en daarna was ik begonnen met het maken van de lounge sets.

Merendeels van de meubels die daar kwamen had ik al gemaakt tijdens mijn stage en heb ik dus gemakkelijk om kunnen zetten naar een ander bestand, wel was dit bestand veel groter dan een simpele meubel. Hiernaast heb ik allerlei andere meubels ontworpen en in het bestand gezet. 

Na veel overleg over de 3D ontwerpen, heb ik de opdracht gegeven aan de stagiaire om met mijn ontwerpen een zo realistisch mogelijk beeld te maken.
De stagiaire heeft namelijk vaak gewerkt met TwinMotion en dat is een programma om tekeningen zo realistisch mogelijk te renderen. Hier heb je een goede computer voor nodig en heeft hij deze opdracht op zich genomen en op school laten renderen.

Na akkoord op alle ontwerpen en renderingen zijn we begonnen met het maken van de meubels. Omdat ik mijn stage heb afgerond met mijn examen met de tonnen collectie, heb ik de opdracht gekregen om meerdere tonnen meubels te maken en zijn de andere stagiaires en Ronald zelf bezig geweest met het maken van allerlei andere meubels. 
Ro-enzo heeft uiteindelijk met Qbxs en de stagiaires het stadsstrand opgezet en hiervanuit heb ik hiernaast de eindfoto’s!

Na mijn stage bij Ro-enzo ben ik verder gegaan met het afmaken van het laatste half jaar van mijn studie. Toen kreeg ik een telefoontje van het bedrijf om te helpen met het ontwerpen van een stadsstrand in Zwolle. Dit stadsstrand is georganiseerd door Blue Bayou en zij hebben aan Ro-enzo gevraagd om te helpen met het ontwerpen, maken en opzetten van het stadsstrand.

Toen ik bij het bedrijf aankwam is mij de opdracht gegeven om de 2D ontwerpen, die een stagiair bij
Ro-enzo heeft gemaakt, om te zetten naar 3D ontwerpen. Deze ontwerpen heb ik gemaakt in Vectorworks. 
Eerst was ik begonnen met het namaken van de oppervlakte waar wij het stadsstrand zouden neerzetten, het was namelijk de bedoeling om zo goed mogelijk te laten zien hoe het stadsstrand eruit kwam te zien. 
Op deze oppervlakte heb ik de bar, dat gemaakt is van zeecontainers, neergezet en daarna was ik begonnen met het maken van de lounge sets.

Merendeels van de meubels die daar kwamen had ik al gemaakt tijdens mijn stage en heb ik dus gemakkelijk om kunnen zetten naar een ander bestand, wel was dit bestand veel groter dan een simpele meubel. Hiernaast heb ik allerlei andere meubels ontworpen en in het bestand gezet. 

Na veel overleg over de 3D ontwerpen, heb ik de opdracht gegeven aan de stagiaire om met mijn ontwerpen een zo realistisch mogelijk beeld te maken.
De stagiaire heeft namelijk vaak gewerkt met TwinMotion en dat is een programma om tekeningen zo realistisch mogelijk te renderen. Hier heb je een goede computer voor nodig en heeft hij deze opdracht op zich genomen en op school laten renderen.

Na akkoord op alle ontwerpen en renderingen zijn we begonnen met het maken van de meubels. Omdat ik mijn stage heb afgerond met mijn examen met de tonnen collectie, heb ik de opdracht gekregen om meerdere tonnen meubels te maken en zijn de andere stagiaires en Ronald zelf bezig geweest met het maken van allerlei andere meubels. 
Ro-enzo heeft uiteindelijk met Qbxs en de stagiaires het stadsstrand opgezet en hiervanuit heb ik hiernaast de eindfoto’s!

Na mijn stage bij Ro-enzo ben ik verder gegaan met het afmaken van het laatste half jaar van mijn studie. Toen kreeg ik een telefoontje van het bedrijf om te helpen met het ontwerpen van een stadsstrand in Zwolle. Dit stadsstrand is georganiseerd door Blue Bayou en zij hebben aan Ro-enzo gevraagd om te helpen met het ontwerpen, maken en opzetten van het stadsstrand.

Toen ik bij het bedrijf aankwam is mij de opdracht gegeven om de 2D ontwerpen, die een stagiair bij
Ro-enzo heeft gemaakt, om te zetten naar 3D ontwerpen. Deze ontwerpen heb ik gemaakt in Vectorworks. 
Eerst was ik begonnen met het namaken van de oppervlakte waar wij het stadsstrand zouden neerzetten, het was namelijk de bedoeling om zo goed mogelijk te laten zien hoe het stadsstrand eruit kwam te zien. 
Op deze oppervlakte heb ik de bar, dat gemaakt is van zeecontainers, neergezet en daarna was ik begonnen met het maken van de lounge sets.

Merendeels van de meubels die daar kwamen had ik al gemaakt tijdens mijn stage en heb ik dus gemakkelijk om kunnen zetten naar een ander bestand, wel was dit bestand veel groter dan een simpele meubel. Hiernaast heb ik allerlei andere meubels ontworpen en in het bestand gezet. 

Na veel overleg over de 3D ontwerpen, heb ik de opdracht gegeven aan de stagiaire om met mijn ontwerpen een zo realistisch mogelijk beeld te maken.
De stagiaire heeft namelijk vaak gewerkt met TwinMotion en dat is een programma om tekeningen zo realistisch mogelijk te renderen. Hier heb je een goede computer voor nodig en heeft hij deze opdracht op zich genomen en op school laten renderen.

Na akkoord op alle ontwerpen en renderingen zijn we begonnen met het maken van de meubels. Omdat ik mijn stage heb afgerond met mijn examen met de tonnen collectie, heb ik de opdracht gekregen om meerdere tonnen meubels te maken en zijn de andere stagiaires en Ronald zelf bezig geweest met het maken van allerlei andere meubels. 
Ro-enzo heeft uiteindelijk met Qbxs en de stagiaires het stadsstrand opgezet en hiervanuit heb ik hiernaast de eindfoto’s!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!