ontwerp interieur Nieuw pand ilfu

ontwerp interieur
Nieuw Pand ilfu

Ontwerp interieur
nieuw pand ilfu

Voor dit project is aan mij gevraagd om te helpen met het ontwerpen en indelen van het nieuwe pand van ILFU in Utrecht. Voor dit project hebben mijn stage begeleider van die tijd en ik gekeken naar wat de plattegrond is en welke ruimtes de klant wilde gebruiken voor welke functies. Wanneer je naar binnen loop kwam je direct bij de entreekamer en in de entreekamer wilde zij een opbergruimte, de bekende roze tafel (die toen naderhand toch groen geschilderd werd) en een opvallende logo met Led-verlichting aan de muur. Wanneer je doorloopt aan de linkerkant kom je bij de vergaderruimte en het keukentje voor een bakkie koffie. Wanneer je weer terugloopt en de grotere ruimte in het midden ingaat hebben ze daar alle bureaus voor de medewerkers die daar achter de computer aan het werk zijn. Nog een kamer verder hebben zij ervoor gekozen om daar de cursuskamer te laten maken, in deze kamer kwamen de tafels met stoelen voor de cursusnemers, een grote boekenkast van 6x4meter en een balie met ook een opvallende logo met Led-verlichting.

Hierboven ziet u de plattegrond van de gehele tekening met daaronder een paar foto’s van de visualisatie die wij hebben gebruikt om de klant te laten zien hoe het eruit zal zien alsof je er zelf in staat. Ook ziet u een moodboard met die foto’s en optionele producten die zij konden gebruiken voor in het interieur zoals; diverse stoelen, planten, lampen en andere producten. Ook hebben wij gekeken naar de prijs en wat het beste bij het bedrijf zou passen.

Voor dit project is aan mij gevraagd om te helpen met het ontwerpen en indelen van het nieuwe pand van ILFU in Utrecht. Voor dit project hebben mijn stage begeleider van die tijd en ik gekeken naar wat de plattegrond is en welke ruimtes de klant wilde gebruiken voor welke functies. Wanneer je naar binnen loop kwam je direct bij de entreekamer en in de entreekamer wilde zij een opbergruimte, de bekende roze tafel (die toen naderhand toch groen geschilderd werd) en een opvallende logo met Led-verlichting aan de muur. Wanneer je doorloopt aan de linkerkant kom je bij de vergaderruimte en het keukentje voor een bakkie koffie. Wanneer je weer terugloopt en de grotere ruimte in het midden ingaat hebben ze daar alle bureaus voor de medewerkers die daar achter de computer aan het werk zijn. Nog een kamer verder hebben zij ervoor gekozen om daar de cursuskamer te laten maken, in deze kamer kwamen de tafels met stoelen voor de cursusnemers, een grote boekenkast van 6x4meter en een balie met ook een opvallende logo met Led-verlichting.

Hierboven ziet u de plattegrond van de gehele tekening met daaronder een paar foto’s van de visualisatie die wij hebben gebruikt om de klant te laten zien hoe het eruit zal zien alsof je er zelf in staat. Ook ziet u een moodboard met die foto’s en optionele producten die zij konden gebruiken voor in het interieur zoals; diverse stoelen, planten, lampen en andere producten. Ook hebben wij gekeken naar de prijs en wat het beste bij het bedrijf zou passen.

Voor dit project is aan mij gevraagd om te helpen met het ontwerpen en indelen van het nieuwe pand van ILFU in Utrecht. Voor dit project hebben mijn stage begeleider van die tijd en ik gekeken naar wat de plattegrond is en welke ruimtes de klant wilde gebruiken voor welke functies. Wanneer je naar binnen loop kwam je direct bij de entreekamer en in de entreekamer wilde zij een opbergruimte, de bekende roze tafel (die toen naderhand toch groen geschilderd werd) en een opvallende logo met Led-verlichting aan de muur. Wanneer je doorloopt aan de linkerkant kom je bij de vergaderruimte en het keukentje voor een bakkie koffie. Wanneer je weer terugloopt en de grotere ruimte in het midden ingaat hebben ze daar alle bureaus voor de medewerkers die daar achter de computer aan het werk zijn. Nog een kamer verder hebben zij ervoor gekozen om daar de cursuskamer te laten maken, in deze kamer kwamen de tafels met stoelen voor de cursusnemers, een grote boekenkast van 6x4meter en een balie met ook een opvallende logo met Led-verlichting.

Hierboven ziet u de plattegrond van de gehele tekening met daaronder een paar foto’s van de visualisatie die wij hebben gebruikt om de klant te laten zien hoe het eruit zal zien alsof je er zelf in staat. Ook ziet u een moodboard met die foto’s en optionele producten die zij konden gebruiken voor in het interieur zoals; diverse stoelen, planten, lampen en andere producten. Ook hebben wij gekeken naar de prijs en wat het beste bij het bedrijf zou passen.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!