Ontwerp presentatiekast

Presentatie kast

Presentatie kast

De foto’s hierboven zijn verschillende ontwerpvoorstellen voor het maken van een vitrinekast voor een goudsmid. Deze vitrinekast zou bedoeld worden om mee te nemen naar diverse beurzen en pop-up stores. Na verschillende ontwerpen is een definitief ontwerp gekozen om vanuit daarmee door te gaan. Voor dit ontwerp hebben we gekeken naar de hoeveelheden lades, deurtjes en andere accessoires. Na het overleg heb ik een werktekening voor mijzelf gemaakt en ben ik begonnen met het maken van deze kast.

De foto’s hierboven zijn verschillende ontwerpvoorstellen voor het maken van een vitrinekast voor een goudsmid. Deze vitrinekast zou bedoeld worden om mee te nemen naar diverse beurzen en pop-up stores. Na verschillende ontwerpen is een definitief ontwerp gekozen om vanuit daarmee door te gaan. Voor dit ontwerp hebben we gekeken naar de hoeveelheden lades, deurtjes en andere accessoires. Na het overleg heb ik een werktekening voor mijzelf gemaakt en ben ik begonnen met het maken van deze kast.

De foto’s hierboven zijn verschillende ontwerpvoorstellen voor het maken van een vitrinekast voor een goudsmid. Deze vitrinekast zou bedoeld worden om mee te nemen naar diverse beurzen en pop-up stores. Na verschillende ontwerpen is een definitief ontwerp gekozen om vanuit daarmee door te gaan. Voor dit ontwerp hebben we gekeken naar de hoeveelheden lades, deurtjes en andere accessoires. Na het overleg heb ik een werktekening voor mijzelf gemaakt en ben ik begonnen met het maken van deze kast.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!