ontwerp Stadsstrand zwolle

Ontwerp stadsstrand zwolle

Ontwerp stadsstrand zwolle

Voor het project van Blue Bayou in Zwolle heb ik mogen helpen met het 3D ontwerpen van het stadsstrand. Deze ontwerpen werden gebruikt om de klant te informeren hoe het strand er uit zou komen te zien. Voor de bar werden grote zeecontainers gebruikt en de lounge plekken werden gevuld met diverse meubels van waaronder Ro-Enzo. Mensen kunnen hier rustig een drankje drinken in de zon en genieten van het mooie zonnige weer. Naast deze eet en drink gelegenheid is het stadsstrand zo ingedeeld dat de klanten die daar een kijkje nemen ook de keuze hebben om de meubels die daar staan te kopen. Dit doen ze doormiddel van QR-codes om de prijs te bekijken van de meubels. Na het kopen van de meubels konden zij die meubels direct meenemen. Hierna werd er bij Ro-Enzo een melding gemaakt dat er meubels verkocht zijn en kon hij beginnen met het maken van nieuwe meubels, om zo het stadsstrand weer op te vullen met nieuwe zit mogelijkheden.

Voor het project van Blue Bayou in Zwolle heb ik mogen helpen met het 3D ontwerpen van het stadsstrand. Deze ontwerpen werden gebruikt om de klant te informeren hoe het strand er uit zou komen te zien. Voor de bar werden grote zeecontainers gebruikt en de lounge plekken werden gevuld met diverse meubels van waaronder Ro-Enzo.

Mensen kunnen hier rustig een drankje drinken in de zon en genieten van het mooie zonnige weer. Naast deze eet en drink gelegenheid is het stadsstrand zo ingedeeld dat de klanten die daar een kijkje nemen ook de keuze hebben om de meubels die daar staan te kopen. Dit doen ze doormiddel van QR-codes om de prijs te bekijken van de meubels. Na het kopen van de meubels konden zij die meubels direct meenemen. Hierna werd er bij Ro-Enzo een melding gemaakt dat er meubels verkocht zijn en kon hij beginnen met het maken van nieuwe meubels, om zo het stadsstrand weer op te vullen met nieuwe zit mogelijkheden.

Voor het project van Blue Bayou in Zwolle heb ik mogen helpen met het 3D ontwerpen van het stadsstrand. Deze ontwerpen werden gebruikt om de klant te informeren hoe het strand er uit zou komen te zien. Voor de bar werden grote zeecontainers gebruikt en de lounge plekken werden gevuld met diverse meubels van waaronder Ro-Enzo. Mensen kunnen hier rustig een drankje drinken in de zon en genieten van het mooie zonnige weer. Naast deze eet en drink gelegenheid is het stadsstrand zo ingedeeld dat de klanten die daar een kijkje nemen ook de keuze hebben om de meubels die daar staan te kopen. Dit doen ze doormiddel van QR-codes om de prijs te bekijken van de meubels. Na het kopen van de meubels konden zij die meubels direct meenemen. Hierna werd er bij Ro-Enzo een melding gemaakt dat er meubels verkocht zijn en kon hij beginnen met het maken van nieuwe meubels, om zo het stadsstrand weer op te vullen met nieuwe zit mogelijkheden.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!

Laat hier uw reactie achter

heeft u nog een vraag?

Heeft u meer vragen of opmerkingen over dit project of iets anders, dan beantwoord ik deze graag.

Bekijk meer projecten!