Meubelmaker Lelystad

Zoekt u een ervaren meubelmaker in Lelystad? Met mijn ervaring als ruimtelijk vormgever, meubelmaker en decorbouwer kan ik u uitstekend van dienst zijn. Dit is uw kans om de meubels van uw dromen te laten maken. Neem direct contact op met Studio Raayen.

Wat doet een meubelmaker?

Als meubelmaker in Lelystad maak ik uw droommeubel. Dat doe ik door uw ideeën om te zetten in een concreet ontwerp. Voor de perfectionist is het een uitdaging om in de winkel een meubel te vinden dat aan alle eisen voldoet. Een meubel heeft ofwel niet de juiste kleur, ofwel het verkeerde formaat. U kunt uw meubel natuurlijk ook gewoon op maat laten maken. Aan de hand van uw inbreng maak ik voor u een meubelstuk, precies zoals u dat voor ogen heeft. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden. Ik maak losse meubels en woonaccessoires op maat, maar kan ook uw gehele interieur ontwerpen.

Terugbelverzoek

Meubelmaker en interieurbouwer

Ik ben een meubelmaker in Lelystad met een brede expertise. Zo ben ik gespecialiseerd in ruimtelijke vormgeving, maar beschik ik ook over technisch inzicht. Mijn creativiteit in combinatie met mijn ervaring als meubel- en decorbouwer gebruik ik om uw ideeën te verwezenlijken. Daarbij ga ik omgevingsbewust te werk, zeker als ik met uw gehele interieur aan de slag ga. Ik vind het tenslotte belangrijk dat de meubels en interieurelementen niet alleen mooi zijn op zichzelf, maar ook perfect passen in de omgeving. Als u behoefte heeft aan een interieur dat volstrekt uniek is, een goede samenhang heeft en aan al uw wensen voldoet, ga ik graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Meubelmaker keukens

Mocht u op zoek zijn naar een creatieve meubelmaker in Lelystad, zit u hier goed. Ik ga graag de uitdaging aan. Of u nu een loungeset wilt laten maken of de keuken van uw dromen wilt realiseren, alles is mogelijk. Het voordeel is dat ik zowel creatief als technisch inzicht heb. Dit resulteert in meubelstukken die veel meer zijn dan alleen esthetisch verantwoord. Ik heb tenslotte ook aandacht voor functionaliteit. Functionaliteit en esthetiek weet ik als creatieve vakman perfect samen te brengen. Als u benieuwd bent naar wat u daarvan kunt verwachten, raad ik u aan even om mijn online portfolio te bekijken.

Meubelmaker kast op maat

Als meubelmaker in Lelystad lever ik maatwerk. U kunt mij een tv meubel op maat laten maken, een presentatiekast, een boekenkast, alles is mogelijk. Om maatwerk te kunnen leveren, blijf ik gedurende het gehele project transparant met u communiceren. Zo maak ik bijvoorbeeld een 3D-ontwerp op basis van uw inbreng. Hierdoor krijgt u een helder beeld van hoe uw meubel eruit kan komen te zien. Dit doe ik ook om u de ruimte te geven om aanpassingen te doen. Mocht u bijvoorbeeld de voorkeur geven aan ander materiaal of een ander kleurenschema is dat geen enkel probleem. Zodra u tevreden bent met het ontwerp, ga ik het voor u uitwerken.

Meubelmaker in Lelystad nodig? Ik help u graag

Wilt u graag handgemaakte meubels laten maken? Studio Raayen staat voor u klaar. Van kleinere woonaccessoires tot aan complete interieurs, de mogelijkheden zijn divers. Als u een creatieve meubelmaker in Lelystad zoekt, neem dan gerust contact met me op. Ik plan vervolgens graag een persoonlijk adviesgesprek met u in. Maak hier vooral gebruik van, een adviesgesprek is geheel vrijblijvend. Ik ben benieuwd naar wat u voor uw interieur voor ogen heeft.

Contactformulier